Posta-kalandos

Mit gondoltok?
A postán, ahol rendszeresen feladásra kerültek a megrendelt Láz-példányok, utóbb fura eset történt. Habár az ember jól tudja, hogy a Magyar Posta csodákra képes (például: lassabban szállítani egy küldeményt, mintha gyalog vinnéd, magad), attól még néha meglepődik.

Legutóbb úgy esett, hogy ugyanaznap került postára két Láz kötet is, az egyik a Balaton mellé, a másik csupán városon belül, egy másik kerületbe utazott (volna). A balatoni meg is érkezett 2 nap alatt, sima levélként, de a városon belüli több mint egy hétig ki tudja hol volt.

Amikor végre megérkezett, a csomagolása sérült volt, nejlonborítást kapott és írásos elnézéskérést, amiért megsérült az eredeti boríték.
A kis postahivatalban feladások közben többször jutott eszembe, hogy csak ajánlva szabadna postáznom, mert a kíváncsi tekintetük arra engedett következtetni, hogy bizony szívesen megnéznék, mit postázok olyan gyakran – annyit sejthettek, hogy könyv:).

Ha úgy van, ahogy én sejtem, akkor remélem, jól szórakozott a postás, aki kivette a borítékból a könyvet, és örülök, hogy egy újabb olvasót köszönthetek ismeretlen személyében:)

Nat

Reklámok

ITT szólhatsz hozzá:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s